„Ateitis U-7“ turnyre Visagine – kelionė traukiniu, puikūs rezultatai ir laimėta individuali rungtis

Aukštas vietas nuolat turnyruose užimantys „Ateities“ 2011 metų gimimo auklėtiniai turėjo galimybę save išbandyti ir Visagine vykusiame turnyre, kuris turėjo būti tarptautinis, tačiau dėl Latvijos komandų atsisakymo paskutinę minutę – tapo lietuvišku.

Pirmąkart mažieji ateitukai su treneriais į turnyrą vyko traukiniu.

„Į Visaginą pakvietė mūsų „principiniai draugai“ Vilniaus „Granito“ atstovai, su kuriais nuolat turime įtemptas dvikovas. Labai norėjome susikauti su Latvijos komandomis, deja jos atšaukė dalyvavimą prieš pat turnyrą.

Turnyre dalyvavo dvi Ateitis’11 komandos. Sužaidėme su metais vyresnių (2010m.) ir dviem metais vyresnių (2009m.) Visagino, Vilniaus „Granito“ (2011m.) komandomis ir sužaidėme tarpusavyje.

Turnyre gavome naudingos patirties žaidžiant prieš fiziškai stipresnius ir greitesnius berniukus. Buvo ir liūdesio ir džiaugsmo ašarų, tačiau Ateitis’11 abi komandos dar kartą parodė ryškėjantį kovotojų charakterį, kuris padeda laimėti mikrodvikovas bei persverti lygias rungtynes. Pirmąkart vykome traukiniu, žaidėme puikiame stadione. Smagu, kad tėvai tai vertina, kaip šeimos ar bendruomenės išvyką kartu. Tai padeda „cementuotis“ mūsų komandai“, – pasakojo komandos treneris Donatas Dromantas.

Pirmoji „Ateities“ komanda užėmė – pirmąją, antroji – trečiąją vietas. Geriausio vartininko ir baudinių karaliaus konkursuose taip pat triumfavo „Ateities“ auklėtinis.