Stovykla Palangoje!

Pasitik vasarą su “Ateities” stovykla!

Artėjant šiltajam metų laikui, kaip ir kiekvienais metais, futbolo mokykla “Ateitis” ruošiasi vasaros stovykloms pajūryje!
 
Daug futbolo ir neužmirštamų emocijų prie jūros garantuojame!
 
Jūsų vaikų laukia net 10 neužmirštamų dienų su futbolo specialistais!
 
 
Stovyklos tikslai ir užduotys:
– stovyklos metu didelis dėmesys bus skiriamas futbolo technikos pagrindų mokymui bei tobulinimui;
– vaikų fiziniam pasiruošimui;
– vaikų sveiko gyvenimo būdo bei kūno grūdinimo užsiėmimams;
– komandinės dvasios kūrimui bei lavinimui.
 
 
Kam skirta stovykla?
Stovykla skirta visiems, kurie nėra abejingi futbolui ir nori ne tik patobulinti savo futbolininko įgūdžius, bet nori susirasti naujų smagių draugų, su kuriais sportuos, linksminsis ir kurs teisingo gyvenimo būdo pagrindus. Laukiame ne tik savo futbolo mokyklos auklėtinių, tačiau ir jų draugų ar giminaičių nuo 6 iki 15 metų, berniukų ir mergaičių.
 
 
 
 
Kur vyks vasaros stovykla?
Jau kelintus metus iš eilės džiaugiamės galėdami pasiūlyti futbolo stovyklą rengti Lietuvos pajūryje, Palangos mieste – čia galima rasti tiek pramogų, esant laisvam laikui nuo treniruočių, tiek tylos ir ramybės pajūrio pušynuose. Futbolo stovyklos treniruotės pagrinde vyks pajūryje, kur Jūsų vaikai ne tik turės fizinio krūvio treniruotes ant smėlio, bet ir vandenyje – visa to reikia norint sutvirtinti ir užgrūdinti Jūsų vaikus ateinantiems metams į priekį.
 
 
 
Kur stovyklautojai gyvens?
Stovyklos treneriai ir stovyklautojai bus apgyvendinti poilsio namuose ir “Baltijos” reabilitacijos centre “Vyturys”. Kambariuose vaikai gyvens po du arba tris, standartiniame poilsio namų kambaryje su visais patogumais. Poreikiui esant, galima rinktis ir savo gyvenamąją vietą. Planuojame, kad vaikai gyvens kambariuose atskirai nuo tėvų – taip ugdysime komandinę dvasią bei vaikų savarankiškumą. Tėveliai galės apsigyventi tuose pačiuose poilsio namuose, tačiau atskiruose kambariuose.
 
 
 
Kur vyks sporto treniruotės?
Kasdieninės treniruotės vyks Palangos pajūryje – Jūsų vaikai ne tik turės fizinio krūvio treniruotes ant smėlio, bet ir vandenyje – viso to reikia norint sutvirtinti ir užgrūdinti Jūsų vaikus ateinantiems metams į priekį. Kitos treniruotės planuojame organizuote Palangos centriniame stadione (Sporto g. 3, Palanga), kuriame danga yra natūrali – maloniam ir efektingam futbolo žaidimui.
 
 
 
Planuojamos stovyklos pamainos pagal vaikų gimimo metus bei futbolo pasirengimo grupes:
 
Liepos 1-11 d. 2013, 2012, 2011 m. gimimo vaikai;
 
Liepos 11- 21d. 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 m. gimimo B gr. vaikai;
 
Liepos 21-31 d. 2010, 2009 m. gimimo A ir B gr. vaikai;
 
Liepos 31d.- rugpjūčio 10 d. 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002 m. gimimo A gr. futbolininkai.
 
 
 
Stovyklos dienos preliminari programa:
 
7.30 Rytinė mankšta prie jūros
 
8.30 Pusryčiai
 
10.30 Pirmoji dienos treniruotė (pajūryje arba Palangos futbolo stadione)
 
13.00 Pietūs ir poilsio laikas (kartu su treneriais, tėvais)
 
16.30 Antroji dienos treniruotė (pajūryje arba Palangos futbolo stadione)
 
19.00 Vakarienė ir laisvas laikas (kartu su treneriais, tėvais)
 
20.30 Miego laikas
 
Stovyklos treniruočių tempas bus intensyvus, tačiau kas ketvirtą dieną Jūsų vaikams suplanavome mažesnio fizinio krūvio dienas, pilnas pramogų: ekskursijos į Lietuvos jūrų muziejų ir delfinariumą, plaukimo pamokos viešbučio baseine ir pan. Norime ne tik suteikti futbolo patirties, bet ir gerų emocijų bei įspūdžių antplūdžio Jūsų vaikams.
 
 
 
Stovyklos kaina:
 
1. Standartinis pasiūlymas – 37€/diena Kelionė, apgyvendinimas, maitinimas, 2 treniruotės per dieną, pramogos
 
2. Standartinis pasiūlymas antram ar trečiam vaikui – 33€/diena Kelionė, apgyvendinimas, maitinimas, 2 treniruotės per dieną, pramogos
 
Pasiūlymas gyvenant atskirai – 25€/diena Maitinimas, 2 treniruotės per dieną, pramogos
Pasiūlymas lankant tik stovyklos teniruotes – 10€/diena
Tėvų, kitų šeimos narių apgyvendinimas poilsio namuose “Vyturys“ (be maitinimo) 15€/diena
 
 
Stovyklos metu planuojame turėti medicinos darbuotoją, kuris kuruos visų stovyklautojų sveikatos būklę – garantuojame Jums aktyvią bei saugią sveikatai aplinką visą parą.
Rekomenduojame suteikti vaikui kasdieninėms išlaidoms iki penkių eurų arbatpinigių, poreikiui esant treneriai galės pinigus saugoti pas save, norint sustiprinti vaikų saugumą.
Rekomenduojame vaikams turėti šiuos daiktus: sportinė apranga, laisvalaikio apranga, sportinė avalynė (futbolo batai, bėgimo kedai, baseino šlepetės), kepurė nuo saulės, maudymosi reikmenys, higienos reikmenys (nepamiršti kremo nuo saulės ir po saulės), šiltesni drabužiai, sportinis krepšys.
 
 
 
Registruotis ir gauti daugiau informacijos galite elektroniniu paštu ateitisfm@gmail.com arba telefonu +37068674763.
 
Jūsų FM “Ateitis”!