Vasario 16 – osios turnyre – U-8 – antri, U-11 – nugalėtojai

Vasario 16 – osios turnyre – U-8 – antri, U-11 – nugalėtojai

Valstybinės šventės progai skirtame turnyre 2012 m. „Ateities“ jaunieji futbolininkai užėmė antrąją vietą. Verta pažymėti, kad jau kelintą turnyrą iš eilės aštuonmečiai baigia be pralaimėjimų.

 

 

„Smagiausia, kad nei vienose rungtynėse varžovams nenusileidome. Kalbu ne apie rezultatus, o apie žaidimą. Pagrindinis tikslas buvo 1×1 žaidimo demonstravimas ir tai visai gerai pavyko. Pasikartosiu, tačiau šiame amžiuje svarbiausia ne rezultatai, o pats procesas“, – sakė treneris Matas Gudaitis.

Šio trenerio vyresnė U-11 karta sugebėjo iškovoti turnyro nugalėtojo titulą. Anot trenerio, šį laimėjimą garantavo solidus užduočių išpildymas.

 

 

„Tokiuose turnyruose labai svarbu pamatytti, ką darome per treniruotes. Mes neturėjome tikslo užimti kuo aukštesnę vietą, tačiau džiaugiamės, kad pavyko likti pirmiems. Esu labai patenkintas, kad berniukai sugebėjo įrodyti galintys žaisti futbolą, o ne tik spardyti kamuolį į priekį.

Turnyre išpildėme praktiškai viską, ties kuo dirbame per treniruotes. Patiko, kad berniukai vis drąsiau jaučiasi su kamuoliu ir nemuša jo bet kur. Pasikartosiu, smagu tapti nugalėtojais, tačiau turime likti būdrūs ir suprasti, kad dar yra daug vietų, kur turime tobulėti.

Neužriečiame nosių ir toliau kimbame į treniruotes. Ačiū treneriui Remigijui už pagalbą ir, kaip visada, nuostabų tėvelių palaikymą“, – pasakojo treneris M.Gudaitis.