LFF taurės turnyre nepasipriešinta „Minijai“

Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyras Vilniaus „Ateities“ komandai baigėsi jau po pirmojo etapo. Sostinės LFF stadione vykusiose rungtynėse „Ateitis“ 0:4 nusileido pirmosios lygos Kretingos „Minijos“ ekipai, kuri ir žengė į kitą etapą.

Varžovų jėgą „Ateitis“ pajuto vos prasidėjus rungtynėms. Uraganiniu greičiu rungtynes pradėję svečiai pradėjo kurti progas, o pirmojo įvarčio teko laukti vos aštuonias minutes. Tas įvartis Valdo Trakio auklėtinių nei kiek nesustabdė ir šie dar per 17 minučių pelnė du įvarčius.

Po pertraukos „Ateitis“ nusprendė pažaisti savo malonumui ir jiems tai visai neblogai gavosi. Kamuolys vis dažniau atsidurdavo kretingiškių aikštės pusėje, o kartais ir baudos aikštelėje. Savo šansą turėjo Armandas Fedorovičius, tačiau jis liko neišnaudotas.

Besibaigiant dvikovai, už pražangą baudos aikštelėje į „Ateities“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys, kurį užtikrintai realizavo varžovų legionierius Soubafolo Youssoufas Traore.

Šis susitikimas buvo paskutinis prieš kitą savaitę prasidedantį antros lygos sezoną. Pirmose rungtynėse „Ateities“ laukia akistata su „Žalgirio C“ futbolininkais.

BF6O9691

BF6O9691