“Ateitis” prarado pirmuosius taškus antroje lygoje

Antrą vietą II lygos Pietų zonoje užimanti “Ateities” komanda ketvirtojo turo rungtynes su Vilniaus “Viltimi” baigė lygiosiomis 1:1. Pirmieji prarasti taškai, nepaisant to, kad “Ateitis” pirma įmušė įvartį.

Dar prieš rungtynes komandos treneris Romas Juknevičius buvo priverstas keisti savo sudarytą vienuoliktuką, nes dėl sveikatos problemų Matas Gudaitis žaisti negalėjo. Maža to, prieš rungtynes dar keli žaidėjai taip pat patyrė traumas.

Pirmasis rungtynių kėlinys klostėsi lygiai, tačiau jam besibaigiant, Džiugas Tijūnėlis iš paskutinio gynėjo atėmė kamuolį, nusivarė jį į baudos aikštelę ir tiksliu smūgiu atidarė rungtynių rezultatą.

Po pertraukos žaidimo gijas perėmė “Viltis”, pradėjo kurti progas, tačiau komandą nuo įvarčio mažiausiai tris kartus gelbėjo Giedrius Jurevičius. Galiausiai ir jis buvo bejėgis.

Po išlyginamojo įvarčio “Ateitis” dar bandė išsigelbėti, tačiau lygiai taip pat galėjo būti ir nubausta.

“Visai nepavyko žaidimas atakoje. Žaidžiant be Mato Gudaičio, jaučiasi, kad mūsų atakos skurdesnės. Kitas dalykas – neturėjome lygiaverčių keitimų.

Reikia pripažinti sužaidėme prastai. Galiu pajuokauti, kad esame gera komanda, nes net ir prastai žaisdama – nepralaimėjo. Daug kartų mes gelbėjo vartininkas. Jei ne jis, būtumėm pralaimėję. Reikia pripažinti, kad “Viltis” buvo arčiau pergalės”, – tiesiai šviesiai situaciją įvertino R.Juknevičius.

Kitas rungtynes “Ateitis” po savaitės žais Marijampolėje su “Sūduvos B” ekipa.